Så snygga smycken

Här är jag i så snygga silversmycken, som jag hittade på nätet. Det är inte svårt att köpa silversmycken online, man kan få fri frakt, prova hemma och sända dem tillbaka ifall man inte är nöjd. Silver är så snyggt till det mesta. Jag tycker att det passar till allt; till svart, och vitt, till rött och blått och även till inredning förresten.

En jul i mörkblått och silver

Till jul gillar jag att inreda silvrigt. Jag brukar klä granen i vitt och silver. Min mamma trodde aldrig det skulle bli snyggt med en julgran bara i vitt och silver, men när hon såg den färdiga julgranen ändrade hon sig. Hahaha! Sedan brukar jag använda mörkblå gardiner, mörkblå juldukar och allt går i mörkblått. Sedan har jag silvriga ljus, fat med silverjulkulor, silveränglar, silversljusstakar och så vidare. I mitt hem passar det väldigt bra.

Silversmycken passar alla

Silver är en så fin ädel metall. Jag tycker att alla passar i silver. Silver är en så pass neutral ädel metall att den passar allt och alla. Det framhäver lysten hos den som bär den, den är neutral och passar utan stenar till vardags, och med stenar, som jag har på bilden till fest och glamour. Den passar helt enkelt till allt!

15 nov 2017