Äntligen är våren här

Förra veckan så fick vi ju en försmak av våren och värmen var ljuvlig! Jag fick så mycket energi den helgen att jag satte igång med att storstäda! Jag slängde ut alla mina mattor och piskade dem. Sedan så såg jag till att göra rent, rum efter rum, noga, en rejäl vårstädning helt enkelt. Passade även på att frosta av frysen samt skura ugnen. Och så bytte jag gardiner i alla rum. En sak har jag dock kvar, och det är att putsa mina fönster. Det är en syssla jag inte är så förtjust i. Funderar på att anlita Jourstäd så att de kan komma och putsa mina fönster.

Snygga till uteplatsen

Det finns ytterligare en sak jag måste ta tag i och det är att snygga till uteplatsen. Nu börjar det komma upp grönt mellan plattorna och det vill jag inte ha kvar där. Så detta måste jag rensa bort. Sedan så ska jag även se över mina utemöbler. De kan behöva oljas in, eller så kanske jag ska satsa på att köpa nya i år. Har inte bestämt mig. Ny grill får det i alla fall bli. För den vi har, den sjunger på sista versen och tror inte den kommer att hålla hela sommaren. 

Idag är det inte lika varmt som förra helgen, men får kanske ta tag i uteplatsen ändå. Är ju valborg nästa helt och då vill man ju gärna vara ute och grilla och ha det mysigt. 

25 Apr 2021