Bli hårfri en gång för alla

Ett av våra stora gissel när det gäller skönhetsvård är hårborttagningen, det kan nog alla kvinnor - och de flesta män - skriva under på. Idealen idag är mycket tydliga med att man som kvinna - och i vissa fall som man - ska vara hårfri i stort sett överallt på kroppen förutom huvudet och runt ögonen. Som vi alla vet så finns det dock hår över precis hela kroppen. Viss har mindre kroppshår och andra har mer och på vissa är stråna tunna och ljusa medan de på andra är grova och mörka. Det är inget vi kan rå över.

Ett evighetsgöra

Vi sliter dock hårt för att avlägsna oönskat hår och detta gör vi traditionellt sett med hjälp av en rakhyvel. Vi vet förstås att stråna vi rakar bort är tillbaka inom loppet av några timmar - i form av sylvasst stubb - så nästa dag är det bara att gå loss med rakhyveln igen. Men huden blir irriterad, strån börjar växa inåt istället för utåt och ju mer åren går, allt grövre blir de där hårstråna som från börja, såhär i backspegeln, kanske inte var så himla irriterande egentligen.

Andra väljer att vaxa bort oönskad hårväxt, visst det gör ont, men reultatet håller åtminstone ett par veckor.

Permanent hårborttagning

Idag är det möjligt att gå och få sin oönskade hårväxt avslägsnad med metoder för permanent hårborttagning. Det kostar mer än ett spabesök och det kräver några återbesök för att verkligen ge perfekt reultat, men om man investerar denna tid och dessa slantar så är hårborttagning inte längre ett gissel i vardagen - och det är så värt det.

För pemanent hårborttagning i Malmö med suveräna resultat rekommenderar jag Body & Face.

24 Jun 2016