Det är ohälsosamt att röka

Något allt för många gör, det är att röka. Det är så långt från att leva hälsosamt så jag vet inte vad. Jag rökar inte, men jag testade kanske när jag var yngre, innan jag valde att leva ett hälsosmat liv. Dock har jag många vänner, som är fast i denna last. Jag försöker påverka dem på ett bra sätt och ge dem tips om hur man kan sluta röka. Det finns ju ändå ganska många hjälpmedel att använda sig av. En av mina vänner valde att gå över till e cigaretter. Då är det som att röka, men man slipper alla gifter. Nu är det ju nikotin i, men det går styra halten på det. 

Smart sluta med hjälp av e cigaretter

E cigg från eqcigs.se är ett bra sätt att dra ner på rökningen. Man kan sedan sluta helt och hållet. Det eftersom att man då styr halten på nikotinet. Då kan man ta mindre och mindre tills man känner att man inte behöver. För min ena kompis gick det i alla fall utmärkt, så brukar säga till andra vänner att de borde testa de med.

Andra hjälpmedel

Det finns ju andra hjälpmedel, inte bara e cigaretter. Det finns bland annat plåster, tuggummin, sugtabletter, spray och en massa annat. I alla fall vad jag har läst om. Sen kan jag ju inte veta om de hjälper eller inte, är nog individuellt. Men det är ju värt ett försök i alla fall, för att sluta, eller vad tycker ni?

29 Jun 2018