Ett bekymmer mindre

Det finns så mycket att tänka på, att hinna med och att pressa in i sitt hektiska liv. Man ska jobba, sköta sitt hem, vårda kontakten med människor man bryr sig om, träna och sköta sin hälsa, samt ha en givande fritid. Pressen är hög för den som vill känna sig komplett som människa... och då har jag inte ens nämnt skönhetsvård. Säga vad man vill, men det kräver både en hel del tid och pengar för att man ska se ut som man vill och vem vill inte trivas med sitt utseende. Bland de mest basala grejerna som hör till skönhetsvård finns borttagning av kroppshår - och finns det egentligen något som är tråkigare/jobbigare än just detta?

Rakning eller vaxning? Pest eller Kolera?

Antingen rakar man sig och om man som de flesta vill hålla efter såväl benhår som bikinihår som armhålehår och eventuellt också annat kroppshår så får man engagera åtminstone en kvart om dagen för att känna sig len och fin - vem har tid och ork att göra det?

En del väljer istället att lägga en timme (och ganska många hundralappar) i månaden på att under ganska smärtsamma former få kroppshåret bortvaxat, men i längden är det både dyrt och trist. 

Permanent hårborttagning i Stockholm

Allt fler väljer i dag permanent hårborttagning på de kroppsdelar man känner sig säker på att man aldrig någonsin kommer sörja hårets bortfall, som på överläppen, benen och armhålorna till exempel. Man kan förstås göra permanent hårbottagning på alla kroppsdelar om man önksar.

För permanent hårborttagning i Stockholm så är Leilas hudvårdsklinik ett suveränt val; där får man välja mellan olika behandlingstekniker såsom IPL och diatermi. Det kostar litegrann med permanent hårborttagning, men det är verkligen en investering i både tid och framtidsa kostnader. Man köper sig ett bekymmer mindre i livet!

24 May 2016