Ett hem att dö för

En nära vän har gått och köpt hus tillsammans med sin pojkvän. Det är två riktiga estettyper vi snackar om här så jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig av deras hem. Nu var det inflyttningsfest i helgen och jag var verkligen nyfiken på deras hus, som de betalat en ganska saftig slant för. 

Jag och en annan vän gjorde oss i ordning hemma hos mig, vi drack några drinkar, lyssnade på musik och sminkade oss i godan ro, det var så himla mysigt - precis som på den gamla goda tiden. Eftersom vi skulle sova över i deras gästrum så kunde vi köra dit. Vi hade GPS:en på såklart och fnittrade tills vi fick ont i magen av GPS-tantens röst. Hur jobbig är hon egentligen?

Charmigt och fräscht

Så kör vi in på uppfarten och det ser riktigt mysigt ut utifrån, även om vi befinner oss i slaskigaste, tråkigaste årstiden. Jag noterade direkt att det ganska gamla huset hade nya, fräscha fönster, dörrar och tak vilket gjorde att huset kändes både charmigt och fräscht - det är ganska ovanligt.

Så kom vi in och möttes av ett riktigt litet paradis! Det var som att kliva in i en uppsättning Pinterestbilder, toppval efter toppval..! Knarriga trägolv under bohemiska mattor. Ett av de mest fantastiska kök jag någonsin sett. Gröna plantor i varje hörn. En djup, mjuk soffa i mörkblå sammet. Filtar, kuddar och gardiner i otroliga kombinationer. Assåå... jag blev först otroligt imponerad och sedan otroligt avundsjuk. Tänk vad vissa människor har för nivå av kreativitet i sig alltså!

Festen var jättelyckad, vi hade fantastiskt roligt och mös med god mat, sällskapsspel, musik och prat inpå småtimmarna.

18 Mar 2019