Satsa på ett hemmaspa!

Det är inte fel att ta hand om sig själv, njuta av ett spa hemma och boosta sig lite. Kanske du har ett eget skönhetshörn där hemma där du kan vara, i badrummet? Vad kroppen ofta kan behöva är en härlig peeling och sedan en skön boost med fukt. Här kommer ett gäng med smarta tips!

Tips att använda dig av

Stressa inte, ska du ha en spa-stund hemma, se till att sätta undan minst en timme där du har dig själv som högsta prio. 

Börja sedan med att ta ett varmt bad, eller en dusch om du inte har ett badkar. applicera en kroppsskrubb, en rivig crème som rensar huden på döda hudceller och andra slaggprodukter.  Det finns att köpa eller att tillverka själv. 

Passa även på att göra en fuktgivande hårinpackning, med köpt eller tillverkat medel. 

Se även till att ge extra fukt till dina naglar, så efter badet eller duschen, smörj med nagelolja, rikligt med handkräm och ett lager av ett vårdande nagellack. 

Ta även hand om dina fötter, med ett fotbad och massage och sedan en fotkräm. Sedan ta hand om ansiktet med en ansiktspeeling och sedan en skön fuktgivande ansiktsmask.

Om du har torra läppar, ta inte cerat eller läppbalsam, det gör ändå ingen nytta. Gnugga bort fnaset från läpparna med hjälp av en blöt frotté-handduk på morgonen och smörj sedan in med ett vanligt läppbalsam.

30 Aug 2018